Locatie

PDFAfdrukkenE-mailadres

Contactgegevens

JoinTogther gevestigd in Sportcentrum Nieuw Vennep

JoinTogether, Fysiotherapie & Orthopedisch Manuele Therapie
Kopsstraat 1-3
2152 CV Nieuw Vennep
Telefoon: 06-81379800
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Vestiging in Sportcentrum Nieuw Vennep

Onze praktijk voor Fysiotherapie en Orthopedisch Manuele Therapie bevindt zich in Sportcentrum Nieuw Vennep. En daar zijn we trots op!
Wij mogen gebruik maken van de faciliteiten van het sportcentrum en daarom kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Door, indien nodig, gebruik te maken van een breed scala aan fitnessapparatuur kunnen wij u een oefenprogramma op maat bieden. Wij werken met 1 op 1 begeleiding, wat wil zeggen dat u tijdens het oefenen begeleid wordt door een fysiotherapeut. Zo weet u zeker dat u op de juiste wijze met ons werkt aan uw herstel.
Naast deze faciliteiten beschikken wij ook over een oefenkamer, waar wij ondermeer werken aan balanstraining.
U kunt bij ons behandeld worden, ongeacht of u nu wel of geen lid bent van Sportcentrum Nieuw Vennep. Wel is het zo dat wij een aantal van onze patiënten zullen adviseren te gaan sporten om het bij ons behaalde resultaat te ondersteunen danwel te behouden. Dit is en blijft natuurlijk uw eigen keus. Sportcentrum Nieuw Vennep biedt speciale overgangsabonnementen aan voor mensen die in de opbouwfase van hun sportleven zijn. Meer informatie over Sportcentrum Nieuw Vennep kunt u vinden op www.sportcentrumnieuwvennep.nl.

 

 

JoinTogether Fysiotherapie en Orthopedisch Manuele Therapie