Nieuws > Praktijk

Reanimatiecursus met AED bij JoinTogether Nieuw Vennep

PDFAfdrukkenE-mailadres

U kunt binnen de praktijk JoinTogether in Nieuw Vennep individueel of als bedrijf de reanimatiecursus met AED van Corpus Mentis volgen. In deze cursus zal aandacht besteed worden aan de praktische vaardigheden als hartmassage, beademing, het gebruik van de AED, de theoretische achtergrond van hart/longfunctie en de medisch acute hulpverlening.

Na de cursus kunt u het Certificaat European Resuscitation Council ontvangen. Het certificaat is erkend door de Nederlandse Reanimatie Raad en Europese richtlijnen.

 

Kosten reanimatiecursussen

€ 69,- (incl. BTW) + eventueel € 5,- ERC certificaat

 

Cursusduur

Eén avond van drie uur


Aanmelding

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Vaardigheid en scenariotraining

De reanimatiecursus bestaat uit trainingen die gebaseerd zijn op de theorie en scenariotraining van acuut levensreddende handelingen. Korte presentaties en theorie worden afgewisseld met demonstraties, filmmateriaal en vaardigheidstrainingen.  

 

Professionele instructeurs

Corpus Mentis maakt uitsluitend gebruikt van NRR-erkende instructeurs. Alle Corpus Mentis -instructeurs zijn werkzaam in de acute hulpverlening en moeten daardoor regelmatig patiënten reanimeren. Mede hierdoor kan de theorie goed worden onderbouwd met voorbeelden en ervaringen uit de medisch acute hulpverlening.  

 

Richtlijnen

Het Corpus Mentis opleidingsprogramma voldoet aan de criteria en richtlijnen gesteld door de Nederlandse Reanimatie Raad.

JoinTogether beschikt over een modern uitgeruste opleidingslocatie in Nieuw Vennep. Hier zijn cursisten verzekerd van een veilig leerklimaat, nieuwe en schone oefenmaterialen en up-to-date audiovisuele hulpmiddelen.

 

Meer informatie

Download hier de folder


 

JoinTogether Fysiotherapie en Orthopedisch Manuele Therapie